2015. szeptember 26., szombat

Flekken sült paradicsommal, szőlővel



























  • 2-3 szelet sertéstarja
  • só, bors, pirospaprika
  • olaj
  • 1 paradicsom
  • egy kisebb fürt lila szőlő
  • 2 szál újhagyma
  •  
  1.  A vékony tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas részeknél bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük 1-2 csipetnyi pirospaprikával és legalább fél óráig állni hagyjuk. 
  2. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és közepes tűzön a húst oldalanként 4-5 perc alatt megsütjük. 
  3. A megsült húst tálra szedjük, majd a visszamaradt zsíradékra dobjuk a felszeletelt paradicsomot, felkarikázott újhagymát, szőlőt. Picit sózzuk, borsozzuk. Párszor összeforgatjuk, majd a hús mellé kanalazva már tálalhatjuk is. 



































































































Jó étvágyat kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Verus, jobbnál jobb, szénhidrát-szegény kajákat találok Nálad! Szuper!:)

    VálaszTörlés