2015. október 23., péntek

Mozzarellás áfonyás céklasaláta


Mostanában egyre több salátát, zöldség-gyümölcsköretet készítek a húsok mellé. Szeretek kísérletezgetni, ez a céklasaláta is igen izgalmasra sikeredett. :) A pontos arányokat szándékosan nem írom, mindenki ízlésének megfelelően készítheti el. Én vacsorára nassolgattam! :)

  • 1 nagyobb fej nyers cékla
  • aszalt áfonya
  • mini mozzarella golyó
  • pár szem dió, szőlő
  • citrom
  • extra szűz olívaolaj
  1.  A céklát megmossuk, megpucoljuk és egy nagylyukú reszelőn lereszeljük. Sózzuk, facsart citromlével ízesítjük, meglocsoljuk pár csepp olívaolajjal.
  2. Hozzáadjuk a mozzarellát, szőlőt, aszalt áfonyát és a diót. Frissen sültek mellé ajánlom, de önmagában is fogyasztható.





























Jó étvágyat kívánok!

1 megjegyzés: