2020. augusztus 20., csütörtök

Húsos melegszendvics

 



Sokszor készítek melegszendvicset, reggelire, vacsorára, nálunk mindenki nagyon szereti. A kedvenc a sajtos baconos, sajtos sonkás, szalámis. Ezúttal a megmaradt sült húst kockáztam fel, tettem rá sok sajtot és némi zöldséget. 
Ez most nem egy hagyományos recept, hiszen mindenki azt tesz a melegszendóra, ami éppen otthon van. Csupán egy ötlet, ha van ebédről megmaradt husink, hogy használjuk fel. 
Pár szelet kenyér, vajjal vagy zsírral vékonyan megkenve, erre jön a darabkákra vágott sült hús, rá a sajt, pritamin paprika, lila hagyma karikák. 180 fokos előmelegített sütőben, légkeveréses módban kb.10 perc alatt megsütjük. 




2 megjegyzés:

  1. Nálunk is gyakran készül melegszendvics nagyon szeretjük. Finom és guszta amit sütöttél, jó ötlet a sült husit rátenni. Szívesen megkóstoltam volna, mert ilyet még nem ettem 😊

    VálaszTörlés
  2. Guszta ! Nagyon finom lehet így átmelegítve is ez a húsos kenyér!

    VálaszTörlés