2015. május 7., csütörtök

Sajtkrémes tejszínes csirkemell csigatésztával



























  • egy kisebb filézett csirkemell (60-70 dkg)
  • 20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
  • 3,5 dl 22 %os tejszín (Aldi)
  • 1 vöröshagyma
  • 5 dkg margarin
  • só, bors
  • 1 csipetnyi kurkuma (opcionális)

  1. Az apróra vágott vöröshagymát a margarinon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, fehéredésig pirítjuk majd felöntjük kb. 1,5 dl vízzel és fedő alatt puhára pároljuk.
  2. Hozzáadjuk a tejszínt, sajtkrémet, sózzuk, ízlés szerint borsozzuk. Belekeverünk egy csipetnyi kurkumát, szép színe lesz tőle. :) Egyet rottyantunk rajta, majd levesszük a tűzről.
  3. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük. Rákanalazzuk a tejszínes ragut és már tálalhatjuk is. Rizzsel is nagyon finom.
























































Jó étvágyat kívánok!

2 megjegyzés:

  1. De fincsi lehet! Mi is szeretjük a szaftos, tésztás husiételekt :-) Ja, és nagyon guszta képeket csináltál :-)

    VálaszTörlés