Köszöntelek az oldalamon! Nagyon szeretek sütni, főzni, alkotni, megálmodni egy ételt, ellazít, kikapcsol, elvarázsol. Szeretek új recepteket kipróbálni, sokszor csak egy elképzelés van a fejemben, főzés közben alakul, formálódik, alakul a végeredmény. Rendszerint jól, mert elég hamar elfogy :) Három kamasz anyukája vagyok, fontosnak tartom, hogy minél természetesebb és egészségesebb alapanyagokat használjak. Jó böngészést és főzőcskézést kívánok! Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Verus

2015. október 28., szerda

Karácsonyi menü - JáTéK!Mai bevásárló körutam alatt bontakozott ki a gondolat, hogy indítok egy karácsonyi játékot. Szinte az összes áruház felkészült az ünnepre, tele vannak szebbnél szebb karácsonyi dekorációval. Meg is lepődtem, hogy már ilyen korán elkezdik a készülődést. A sok mécses, díszek, ajándékbonbonok és  Mikulás csoki látványa adta az ötletet a játék témájához. Remélem sokan csatlakoztok és jobbnál jobb menüket tehetek fel a játék végén. A nyeremény a képen látható Szász Endre hollóházi porcelán bonbontartó és egy kis zacskó aszalt alma. :)

 Várok mindenkit szeretettel!


 A JáTéK-ról: egy karácsonyi menü elkészítése, amely tartalmaz  levest, főételt és egy desszertet. Lehetnek régi receptek is, de kérem, hogy most erre az alkalomra újból legyenek elkészítve, fotózva és a blogra feltéve. Egy bejegyzés alatt legyen a komplett menü, melynek linkjét küldjétek el a borossvera@gmail.com címre 3 képpel együtt. Ezeket fogom a játék befejeztével az oldalamon közzétenni és szavazásra bocsátani. Jelentkezni ennél a bejegyzésnél lehet.

A szavazásról: sokat gondolkodtam, hogy is legyen, végül arra jutottam, hogy szeretném ha csak gasztróblogok, illetve hasonló témájú blogok írói szavaznának. Így kerülendő, hogy ne feltétlenül az a játékos nyerjen aki több ismerőssel rendelkezik vagy többet tud mozgósítani, hanem "szakmai", tetszési index alapján legyen meg a győztes! :) Holtverseny esetén tartunk egy 2. fordulót.

A JáTéK november 30-ig tart, szavazni utána lehet. A nyertes még karácsony előtt megkapja az ajándékát!

Jó főzőcskézést kívánok!

VerusA játék végén készül egy összesített bejegyzés, ahol az összes elküldött recept szerepel. Szavazni majd ennél a bejegyzésnél lehet. A szavazás név bemondásával történik, megjegyzésként. Mindenki csak egy receptre szavazhat. Névtelen szavazatokat nem fogadok el. Holtverseny esetén a nyerteseknek egy második fordulót tartunk.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu
A játék végén készül egy összesített bejegyzés, ahol az összes elküldött recept szerepel. Szavazni majd ennél a bejegyzésnél lehet. A szavazás név bemondásával történik, megjegyzésként. Mindenki csak egy receptre szavazhat. Névtelen szavazatokat nem fogadok el. Holtverseny esetén a nyerteseknek egy második fordulót tartunk.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://bit.ly/fxzulu

22 megjegyzés:

 1. Nagyon izgi ! :)) Köszönjük a játékot, remélem lesz időm nevezni ! :)

  VálaszTörlés
 2. Köszi a meghívást! Igyekszem nem elfelejteni és a határidőig küldeni !:)

  VálaszTörlés
 3. Hűha! Remélem lesz rá lehetőségem a kislányom mellett.

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm a meghívást Verus! Én nem nevezek a játékra - töltöttkáposztát majd disznóvágáskor főzök, újházi tyúkhúslevest, kacsasültet, kacsamájpástétomot pedig majd csak karácsonykor, tehát én csak utólag tudnám posztolni ezeket. :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lehetne egy alternatív menüd is, nem feltétlenül kell azt készítened, amit karácsonyra szánsz. Általában nálam is adott a menü, pont azért gondoltam erre a témára, mert most mindenki fantáziájára van bízva mit főzne karácsonyra és nem megszokás vagy a hagyományok diktálnának. Sajnálnám, ha kihagynád. :)

   Törlés
 5. Tetszik az ötlet, köszönöm a meghívásod, bár a határidőt kitolnám december 15-ig, biztos ami biztos :) Megpróbálok beleférni az adott időszakba!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm a meghívást, ha ki tudok találni valami jót, jövök. Nálunk nem szokott állandó menü lenni, szeretek mindig valami újat készíteni :-)

  VálaszTörlés
 7. Lányok! Több mint 1 hónap áll a rendelkezésetekre, szerintem ez nem okozhat gondot! :)

  VálaszTörlés
 8. Igyekszem, bár a három fogás nagy kihívás.

  VálaszTörlés
 9. Köszi a meghívást Verus, ha lesz időm játszom, de nem ígérem :)

  VálaszTörlés
 10. Újra belejönni a dolgokba.... Pont jókor jött az ötleted. Igyekszem gondolkodni. Mivel gyakran fogok főzni mostanában a suliban a diákokkal, lehet onnan is hozni az elkészült ételeket?

  VálaszTörlés
 11. Újra belejönni a dolgokba.... Pont jókor jött az ötleted. Igyekszem gondolkodni. Mivel gyakran fogok főzni mostanában a suliban a diákokkal, lehet onnan is hozni az elkészült ételeket?

  VálaszTörlés
 12. Elkészültem :-) http://katalin-konyha.blogspot.hu/2015/11/karacsonyi-menu-jatek.html
  A három képet is elküldtem már a címedre.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, megkaptam! :) Isteni finomat főztél. :)) Köszönöm!

   Törlés
 13. Én majd csak szemezgetek a beküldött ételek közül:) Kizárt, hogy 3 fogást készítsek, amiből az egyik sütemény. Nem fér bele az étrendünkbe:) Majd karácsonykor! A szülinapi sütikből is még mindig vannak:) De kíváncsian várom, ki, mit készít! Sok sikert a versenyhez Mindenkinek!

  VálaszTörlés
 14. Tulajdonképpen kész vagyok, csak mindig találok javítani valót. Hétfőn teszem közzé. :)

  VálaszTörlés
 15. Tulajdonképpen kész vagyok, csak mindig találok javítani valót. Hétfőn teszem közzé. :)

  VálaszTörlés
 16. Mikor láthatjuk az összefoglalót? :-)

  VálaszTörlés
 17. Még ma Katalin! :) Köszönöm a türelmet. :)

  VálaszTörlés