Köszöntelek az oldalamon! Nagyon szeretek sütni, főzni, alkotni, megálmodni egy ételt, ellazít, kikapcsol, elvarázsol. Szeretek új recepteket kipróbálni, sokszor csak egy elképzelés van a fejemben, főzés közben alakul, formálódik, alakul a végeredmény. Rendszerint jól, mert elég hamar elfogy :) Három kamasz anyukája vagyok, fontosnak tartom, hogy minél természetesebb és egészségesebb alapanyagokat használjak. Jó böngészést és főzőcskézést kívánok! Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Verus

2013. március 30., szombat

Sült kolbász, hurka tepsis burgonyával



·        1-1 pár nyers kolbász és hurka
·        2 fej vöröshagyma
·        1/2 kg burgonya
·       
·        zsír vagy olaj


Egy nagyobb tepsit kikenünk zsírral vagy olajjal, beletesszük a kolbászt, hurkát, köré rendezgetjük a megpucolt és karikákra vágott burgonyát, valamint a negyedelt vöröshagymát. Enyhén megsózzuk. A kolbászt egy fogpiszkálóval óvatosan megszúrkáljuk, majd fóliával letakarva 200 fokos sütőben fél óráig sütjük. Utána levesszük a fóliát és hagyjuk egy kicsit megpirulni.
Savanyúsággal, friss kenyérrel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése