Köszöntelek az oldalamon! Nagyon szeretek sütni, főzni, alkotni, megálmodni egy ételt, ellazít, kikapcsol, elvarázsol. Szeretek új recepteket kipróbálni, sokszor csak egy elképzelés van a fejemben, főzés közben alakul, formálódik, alakul a végeredmény. Rendszerint jól, mert elég hamar elfogy :) Három kamasz anyukája vagyok, fontosnak tartom, hogy minél természetesebb és egészségesebb alapanyagokat használjak. Jó böngészést és főzőcskézést kívánok! Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Verus

2015. április 13., hétfő

A játék nyertese: Róza!



Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, aki rész vett ebben a kis játékban. Nagyon örülök, hogy a végén ilyen sokan jöttetek szavazni. Azt hiszem bátran kijelenthetem, hogy kis játékunk abszolút győztese Róza,a  Szőlőhegyi mesék blog írója! Gratulálok! :) Annának is, a szoros második helyezésért. :)

 A nyertes recepteket itt találjátok:
http://szolohegyimesekkonyhakmindennapok.blogspot.hu/2015/03/chilis-csirkemell-csikok-tavaszt-idezo.html

Róza kérlek írd meg a postacímed, hogy a nyereményed el tudjam küldeni.


Még egyszer köszönöm a részvételeteket!
Verus


5 megjegyzés:

  1. Gratulálok a győztesnek! :)
    Köszönet hogy részt vehettem, megtiszteltél! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm mindenkinek, aki az általam készített ételre és desszertre szavazott. Nagyon örülök, hogy ennyiőtöknek tetszett!:)

    (Verus, az email-címedre küldöm a címemet.)

    VálaszTörlés
  3. Róza! Gratulálok! Megérdemelted. Kitűnő ételeket készítettél!
    Verus! Köszönjük a fáradozásodat!

    VálaszTörlés
  4. Legelőször is szeretném megköszönni mindazoknak, akik rám szavaztak, másodsorban pedig szeretnék gratulálni minden résztvevőnek, függetlenül attól, ki hányadik lett.

    Kicsit csalódtam a szavazás lebonyolítása miatt. Azt hittem, hogy inkább a blogosok, a "konyhás lányok" fognak/fogunk szavazni egymásra – akik naponta, hetente kísérik/kísérjük figyelemmel az egyes blogokat – , és gondoltam, meglátjuk, hogy kinek melyik étel tetszik jobban. Nem így lett. Ahogy látom a szavazók többsége eddig nem nézte a megszavazott blogokat - persze ebben nem lehetek teljesen biztos -, de legalábbis eddig nem hagytak megjegyzéseket. Többnyire ismerőseink, barátaink szavaztak, és akkor is ránk szavaztak volna, ha nem a mi alkotásunk tetszett volna a legjobban.

    Én így látom, és talán más is....

    Remélem senki nem fog megsértődni, hisz ez csak játék volt.... :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Katalin! Sajnálom, hogy csalódtál, de a szavazást illetően nem tudtam volna kitételt tenni. Aki a játékban részt vett, receptet beküldött, szavazott is. Az szerintem meg természetes, hogy a barátok, rokonok szavaztak, máshol is szoktak. :) Sok barátom olvassa, nézegeti a blogom, de egyikük sem hagy megjegyzést. Én is ritkán kapok a receptjeim után hozzászólásokat, de a napi látogatottságot nézve sokan olvasnak. És igazad, ez csak egy játék volt....

      Törlés