Köszöntelek az oldalamon! Nagyon szeretek sütni, főzni, alkotni, megálmodni egy ételt, ellazít, kikapcsol, elvarázsol. Szeretek új recepteket kipróbálni, sokszor csak egy elképzelés van a fejemben, főzés közben alakul, formálódik, alakul a végeredmény. Rendszerint jól, mert elég hamar elfogy :) Három kamasz anyukája vagyok, fontosnak tartom, hogy minél természetesebb és egészségesebb alapanyagokat használjak. Jó böngészést és főzőcskézést kívánok! Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Verus

2020. augusztus 20., csütörtök

Húsos melegszendvics

 



Sokszor készítek melegszendvicset, reggelire, vacsorára, nálunk mindenki nagyon szereti. A kedvenc a sajtos baconos, sajtos sonkás, szalámis. Ezúttal a megmaradt sült húst kockáztam fel, tettem rá sok sajtot és némi zöldséget. 
Ez most nem egy hagyományos recept, hiszen mindenki azt tesz a melegszendóra, ami éppen otthon van. Csupán egy ötlet, ha van ebédről megmaradt husink, hogy használjuk fel. 
Pár szelet kenyér, vajjal vagy zsírral vékonyan megkenve, erre jön a darabkákra vágott sült hús, rá a sajt, pritamin paprika, lila hagyma karikák. 180 fokos előmelegített sütőben, légkeveréses módban kb.10 perc alatt megsütjük. 




2 megjegyzés:

  1. Nálunk is gyakran készül melegszendvics nagyon szeretjük. Finom és guszta amit sütöttél, jó ötlet a sült husit rátenni. Szívesen megkóstoltam volna, mert ilyet még nem ettem 😊

    VálaszTörlés
  2. Guszta ! Nagyon finom lehet így átmelegítve is ez a húsos kenyér!

    VálaszTörlés