- 2-3 szelet sertéstarja
- só, bors, pirospaprika
- olaj
- 1 paradicsom
- egy kisebb fürt lila szőlő
- 2 szál újhagyma
- A vékony tarjaszeleteket enyhén kiklopfoljuk, az inas részeknél bevagdossuk. Sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük 1-2 csipetnyi pirospaprikával és legalább fél óráig állni hagyjuk.
- Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk és közepes tűzön a húst oldalanként 4-5 perc alatt megsütjük.
- A megsült húst tálra szedjük, majd a visszamaradt zsíradékra dobjuk a felszeletelt paradicsomot, felkarikázott újhagymát, szőlőt. Picit sózzuk, borsozzuk. Párszor összeforgatjuk, majd a hús mellé kanalazva már tálalhatjuk is.
Jó étvágyat kívánok!
Verus, jobbnál jobb, szénhidrát-szegény kajákat találok Nálad! Szuper!:)
VálaszTörlés