- 4 szelet sertéstarja
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors
- olaj
- 2 nagyobb alma
- 1 paradicsom
- A hússzeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, enyhén kiklopfoljuk. Sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük fokhagymával és min. 20 percig állni hagyjuk.
- Egy teflon serpenyőben kevés olajon közepes hőmérsékleten a tarja mindkét oldalát 5-7 percig sütjük. Tálra szedjük.
- Az almát, paradicsomot megmossuk, az alma közepét kivájjuk, majd ujjnyi vastagon felszeleteljük. A megmaradt zsiradékban 1-2 perc alatt megsütjük az almát, paradicsomot.
- Tányérra szedve a húsra helyezzük a sült almát, paradicsomot.
- Köretnek krumplipürét vagy hasábburgonyát ajánlok mellé. Köret nélkül a diétázóknak akár kiváló vacsora lehet.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése