·
2 nagy fej vöröshagyma
·
20 dkg angol szalonna
·
1 konzerv vágott
zöldbab
·
só, bors, szárított
majoránna
·
2 gerezd fokhagyma
·
olaj
A szalonnát
csíkokra vágjuk és kevés olajon enyhén megpirítjuk. Hozzáadjuk a nagyobb
kockákra vágott vöröshagymát és kevergetve addig pároljuk, míg a hagyma üveges
lesz. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, megszórjuk morzsolt majoránnával,
hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. Majd következik a zöldbab is. Az egészet jól
átkeverjük és további 5 percig fedő alatt pároljuk, hogy az ízek összeérjenek. Reggelire, vacsorára egyaránt ajánlom, gyorsan és könnyen elkészíthető.
Friss kenyérrel
tálaljuk.
Guszta!:) Én biztosan finom is volt!:)
VálaszTörlésKöszönöm. Bizony, hamar elfogyott, még ettem volna belőle:-))
Törlés