·
120 g étcsokoládé
·
5 evőkanál
kókuszreszelék
·
5 evőkanál habtejszín
·
10 dkg vaj
· 4 evőkanál cukor
·
1 zacskó vaníliás cukor
Életem első bonbonja,
nagy sikert aratott itthon. Livi, köszi az inspirációt :))
15 db-os
szilikonformához adagoltam a hozzávalókat. Az étcsokit gőz felett feloldjuk,
majd egy ecsettel kikenjük a forma oldalát, alját és 10 percre hűtőbe tesszük.
Ezt még egyszer megismételjük. A krémhez összekeverjük a tejszínt, cukrot,
kókuszreszeléket és olvasztott vajat. Ha mindkét csokiréteg megszilárdult a formában, kiskanállal megtöltjük krémmel a mélyedéseket úgy, hogy egy kis perem maradjon. Fél
órára visszarakjuk a hűtőszekrénybe, majd a maradék olvasztott csokoládét
rácsurgatjuk és ismét vissza a hűtőbe. 2-3 óra múlva egyszerűen csak
kifordítjuk a formából.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése