- egy kisebb filézett csirkemell (60-70 dkg)
- 20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
- 3,5 dl 22 %os tejszín (Aldi)
- 1 vöröshagyma
- 5 dkg margarin
- só, bors
- 1 csipetnyi kurkuma (opcionális)
- Az apróra vágott vöröshagymát a margarinon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott csirkemellet, fehéredésig pirítjuk majd felöntjük kb. 1,5 dl vízzel és fedő alatt puhára pároljuk.
- Hozzáadjuk a tejszínt, sajtkrémet, sózzuk, ízlés szerint borsozzuk. Belekeverünk egy csipetnyi kurkumát, szép színe lesz tőle. :) Egyet rottyantunk rajta, majd levesszük a tűzről.
- A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük, leszűrjük. Rákanalazzuk a tejszínes ragut és már tálalhatjuk is. Rizzsel is nagyon finom.
Jó étvágyat kívánok!
De fincsi lehet! Mi is szeretjük a szaftos, tésztás husiételekt :-) Ja, és nagyon guszta képeket csináltál :-)
VálaszTörlésKöszönöm :)
Törlés