Köszöntelek az oldalamon! Nagyon szeretek sütni, főzni, alkotni, megálmodni egy ételt, ellazít, kikapcsol, elvarázsol. Szeretek új recepteket kipróbálni, sokszor csak egy elképzelés van a fejemben, főzés közben alakul, formálódik, alakul a végeredmény. Rendszerint jól, mert elég hamar elfogy :) Három kamasz anyukája vagyok, fontosnak tartom, hogy minél természetesebb és egészségesebb alapanyagokat használjak. Jó böngészést és főzőcskézést kívánok! Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Verus

2020. november 7., szombat

Reggeli, angol módra..:)


 Imádom az angol típusú reggeliket! :) Puding ugyan nincs, de szerintem nem is fért volna be...:))

Igazából ez nem kíván receptírást, csak a hozzávalókat sorolom fel, ötletként. Tükörtojás, sült kolbászkák, vajon párolt, pirított gomba, grill sajt, pirított bacon vagy tarjaszeletek, paradicsom. :)

Jó étvágyat kívánok!






5 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta, ebédre is szívesen elfogadnám, mert nagyon finomnak néz ki 😀. Egyszer én is készítettem hasonlót, Katinál (Makacska konyhája) volt blogszülinapi játék, avval neveztem be a játékra 😁.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bár ez Csenger reggelije volt, én is nagyon szeretem az ilyen tápláló napindítókat, mondjuk kb. fele ekkor adagban! :)

      Törlés
  2. Ez simán ebéd is lehet! Néha ehhez még babos ragut is esznek. Reggelire! ? ! ?
    Minden esetre igen guszta!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyfiam tömegel, így simán betermelte reggelire. Nekem elég lett volna két napra is... :)

      Törlés
  3. Csenger reggelije? S veszel fel hozzá személyi kölcsönt is? ;)

    VálaszTörlés