- fél kg vágott zöldbab (nálam fagyasztott)
- 40 dkg filézett csirkecomb
- 2 sárgarépa
- 2-3 burgonya
- 1 kisebb vöröshagyma
- só, bors, morzsolt majoránna
- 2 dl 22%-os főzőtejszín (Lidli)
- 5 dkg margarin
- A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk és a margarinon üvegesre pároljuk.
- Hozzáadjuk a felkockázott csirkehusit, felöntjük kb 3 dl vízzel, megsózzuk és fedő alatt 15 perc alatt puhára főzzük.
- Ha a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a zöldbabot, karikákra vágott répát, felkockázott burgonyát és további kb egy liter vizet. Ízlés szerint borsozzuk, megszórjuk majoránnával.
- Végül belekeverjük a tejszínt is és egyet rottyantunk rajta.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése