·
1 kg
paradicsom
· 3 szál újhagyma
· frissen vágott petrezselyemzöld
·
1 kiskanál frissen
facsart citromlé
· kakukkfű,
bazsalikom
·
só, bors, cukor
·
1 evőkanál olívaolaj
A paradicsomot megmossuk, félbevágjuk, majd nagyon vékonyan felszeleteljük.
Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk, hozzáadjuk a citromlevet, valamint
az olajat. Az újhagymát vékony karikákra vágjuk, a zöldfűszereket
összeaprítjuk. Hozzáadjuk a paradicsomhoz és alaposan összekeverjük. Tálalás előtt legalább 1 órán át hűtőszekrényben
pihentetjük.
Ezek a színek! És ezek az ízek!:))
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, az én fiaim imádják a paradicsomot:) Nem tudom láttad-e, megtörtént a blogkóstolós sorsolás, neked a (F)Ínyenckedő blog jutott, nálam megtalálod a linket.
VálaszTörlésKöszönöm.
VálaszTörlésTrollanyu, olvastam.