- 30 dkg tészta
- 25 dkg gomba
- 15 dkg konzerv paradicsom
- 1 kis konzerv paradicsompüré
- 1 kis fej vöröshagyma
- só, bors, oregánó, bazsalikom, cukor
- olaj
- reszelt sajt
- A tésztát bő, sós vízben kifőzzük, leszűrjük.
- Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, majd rádobjuk a felszeletelt gombát. Néhányszor átforgatjuk, majd hozzáadjuk a paradicsompürét, egész paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. Ízlés szerint ízesítjük a fűszerekkel. Fedő alatt 10-15 perc alatt készre pároljuk.
- Tálaláskor a tésztára kanalazzuk a gombaragut, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
Szuper! Én erősen gombapárti vagyok ugyebár. :)
VálaszTörlésIgen, emlékszem rá. :)
VálaszTörlés