- 1 kisebb filézett csirkemell
- 2 dl görög joghurt
- zsemlemorzsa
- só, bors
- olaj
- A csirkemellet vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk, enyhén borsozzuk és ráöntjük a joghurtot. Legalább egy óráig hagyjuk ebben a pácban. Sütés előtt beleforgatjuk a zsemlemorzsába, majd forró olajban közepes lángon mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Csak egyszer fordítsuk meg, különben száraz lesz. Olaj nélkül, sütőpapírra helyezve 180 fokon a sütőben is megsüthetjük.
- A zöldségeket feldaraboljuk, kb. 3 maroknyit kevés olívaolajon megfuttatunk, pár perc alatt roppanósra sütjük. Még melegen tálaljuk.
Szuper, Veruska!
VálaszTörlésBocsi, nem írod a leírásban, hogy mikor panírozod be. Hátha hiányolják:)
Köszönöm! Javítom! :)))
Törlés