Köszöntelek az oldalamon!
Nagyon szeretek sütni, főzni, alkotni, megálmodni egy ételt, ellazít, kikapcsol, elvarázsol. Szeretek új recepteket kipróbálni, sokszor csak egy elképzelés van a fejemben, főzés közben alakul, formálódik, alakul a végeredmény. Rendszerint jól, mert elég hamar elfogy :) Három kamasz anyukája vagyok, fontosnak tartom, hogy minél természetesebb és egészségesebb alapanyagokat használjak.
Jó böngészést és főzőcskézést kívánok!
Köszönöm, hogy benéztél hozzám!
Verus
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Egész nyáron az ablakban a kovászos uborka,egyik üveg el sem fogy,már érik a másik! Imádom!!
VálaszTörlésÉn is így vagyok vele :-)
TörlésÉrdekes ez a krumplis verzió, ki fogom próbálni:)
VálaszTörlésMióta rábukkantam erre a receptre, csak így készítem és bátran merem ajánlani. Szerintem sokkal jobb, mint a kenyeres verzió, az uborkák garantáltan roppanósak maradnak és tovább eláll.
TörlésAz enyém is az ablakban napozik:)) Legközelebb én is kipróbálom krumplival.
VálaszTörlés