Köszöntelek az oldalamon! Nagyon szeretek sütni, főzni, alkotni, megálmodni egy ételt, ellazít, kikapcsol, elvarázsol. Szeretek új recepteket kipróbálni, sokszor csak egy elképzelés van a fejemben, főzés közben alakul, formálódik, alakul a végeredmény. Rendszerint jól, mert elég hamar elfogy :) Három kamasz anyukája vagyok, fontosnak tartom, hogy minél természetesebb és egészségesebb alapanyagokat használjak. Jó böngészést és főzőcskézést kívánok! Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Verus

2012. június 21., csütörtök

Készül a kedvenc savanyúságom, a kovászos uborka :-))




A receptet itt találjátok.....

5 megjegyzés:

  1. Egész nyáron az ablakban a kovászos uborka,egyik üveg el sem fogy,már érik a másik! Imádom!!

    VálaszTörlés
  2. Érdekes ez a krumplis verzió, ki fogom próbálni:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mióta rábukkantam erre a receptre, csak így készítem és bátran merem ajánlani. Szerintem sokkal jobb, mint a kenyeres verzió, az uborkák garantáltan roppanósak maradnak és tovább eláll.

      Törlés
  3. Az enyém is az ablakban napozik:)) Legközelebb én is kipróbálom krumplival.

    VálaszTörlés