Köszöntelek az oldalamon! Nagyon szeretek sütni, főzni, alkotni, megálmodni egy ételt, ellazít, kikapcsol, elvarázsol. Szeretek új recepteket kipróbálni, sokszor csak egy elképzelés van a fejemben, főzés közben alakul, formálódik, alakul a végeredmény. Rendszerint jól, mert elég hamar elfogy :) Három kamasz anyukája vagyok, fontosnak tartom, hogy minél természetesebb és egészségesebb alapanyagokat használjak. Jó böngészést és főzőcskézést kívánok! Köszönöm, hogy benéztél hozzám! Verus

2012. június 19., kedd

Jöhet a Desszert játék.......receptek 1.

Először is szeretném megköszönni, hogy ilyen sokat jelentkeztetek a játékra. Már egész sok recept érkezett, jobbnál jobb finomságok és ezért gondoltam, hogy egy kicsit megváltoztatva az eredeti elképzelésemet, itt is közzéteszem őket, mivel többen jeleztétek, hogy nincs facebook elérhetőségetek . Igy legalább mindenki tud csemegézni. A facebook oldalra  továbbra is felkerül mindegyik, ott szintén meg lehet nézni. Kérek mindenkit, hogy ezeknél a bejegyzéseknél ne szavazzon, azt majd csak a játék legvégén, július 1-től kezdve lehet, egy héten keresztül. Köszönöm.

És akkor jöjjön a versenyben levő receptek első köre........Barackos-pudingos-ordás, málnás batyuk Makacskától........recept itt!Túrós gyümölcstorta Kicsikonyhától.......recept itt!Joghurtos epres édesség Heti Menütől..........recept itt!Tejszínes - joghurtos áfonya házi fagyi Trollanyutól..........recept itt!Cseresznyés-ribizlis túrós pite Gerditől..........recept itt!Marcipános almatorta Konyhaláltól.........recept itt!Vegyes gyümölcsös pohárkrém Takarékos konyhától...........recept itt!Málnás tiramisu Vicuskától..........recept itt!


Tessék csemegézni:-)))

4 megjegyzés:

 1. Jó kis édességek gyűlnek , lesz miben válogatni!

  VálaszTörlés
 2. Úgy látom ebből a játékból mindenkinek haszna származik. Igazán finomságos a kínálat .

  VálaszTörlés
 3. Mindegyikből szeretnék!!!...:)

  VálaszTörlés
 4. Igen, jöhet mindegyik.....ebben a sorrendben :-)

  Nem leszünk könnyű helyzetben a szavazáskor, egyik recept jobb mint a másik :-))

  VálaszTörlés